Cand nici nu-ti dai seama cat de ridicol esti

Firea a incercat sa blocheze protestele din Piata Victoriei sub pretextul straveziu al organizarii unui targ de Craciun neanuntat.

Dupa o imbranceala supervizata si „rasplatita” de jandarmi, Firea a cedat, cu tristete, plangabd oe umarul democratiei, ca doar ce democratie mai e aia in care unii, minoritari, strica planurile majoritatii.

Si ea spumega:

Constat ca, de astazi, putem marca inceputul unei perioade in care Constitutia Romaniei si legile tarii sunt calcate in picioare fara ca institutiile centrale ale statului sa reactioneze. Asta inseamna inceputul anarhiei. Daca azi a fost impiedicata Primaria Capitalei sa organizeze legal un eveniment intr-un spatiu public, ce apartine tuturor bucurestenilor, maine se pot intampla evenimente similare la Administratia Prezidentiala, la Parlament, la alte institutii publice care ii reprezinta pe toti cetatenii, indiferent de apartenenta politica, criterii de gen, convingeri politice, categorie sociala, sau rasa.„.

Ceea ce este foarte ridicol tinand cont ca, in acelasi timp, o mana de indivizi cu studii irelevante au pus mana pe un parlament si, de la inaltimea la care s-au cocotat, dau legi care afecteaza milioane, dar avantajeaza cateva sute, poate mii. Au incalecat CCR, CNA, Avocatul Poporului, ignora Constitutia mutand insule si ape si, in general, fac numai ceea ce vor ei si isi doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*