Ce facem cu pedofilii

Pedofilul care a agresat pe cei doi copii s-a dovedit a fi politist. Sursa perfecta de zgomot adiacent pentru cei care:

1. Cer demisia ministrei – persoana care ar trebui sa isi dea demisia, dar nu pentru ca exista un pedofil intre politisti, ci pentru ca nu o recomanda nimic pentru aceasta calitate

2. Urasc politia ca le da amenzi – au gasit inca un motiv de a se plange de ei, pe langa „panda” cu radarele, omitand ca, de fapt, singurul vinovat il pot vedea in oglinda

3. Doresc abaterea atentiei publice de la problemele cotidiene – situatia tarii, in ciuda celor 7 procente de crestere economica, e cam albastruie.

Ce trebuie facut este simplu. Simplu de spus.

Nu exista acum nici un mecanism de analiza a indivizilor astfel incat in politie de nu ajunga deviati din astia. Ar trebui ca anual sa fie supusi unor teste psihologice si sa se ia masuri pe baza lor. Inainte de a sari de fund in sus, ca e invadare a intimitatii, sa va ganditi ca e vorba de cei care ar trebui sa ne apere de cei rai.

O data identificat individul, nu exista nici o posibilitate de a-l urmari. Statele civilizate au mecanisme prin care vecinii sunt instiintati cand, in jurul lor, ajunge un astfel de pradator.

De fapt toate astea reflecta un singur lucru: societatea noastra e in debandada. Completa.

PS. In loc de pedofil putem avea orice: violator, hot, criminal etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*