Familia lui Hollywood Multiplex

Referendumul lu’ peste… aaa… CPF tine romanii cu nervii intinsi la maxim. Ultima victima, o familie monoparentala formata dintr-o mama si doi copii care nu a putut lua Pachetul Family la film, pe motiv ca asta este definit ca mama+tata+ 1 sau 2 copii. De aici tot scandalul, femeia fiind tare nemultumita ca familia ei nu e familie.

In primul rand trebuie sa nu uitam ca, in ciuda denumirii, pachetul respectiv nu sugereaza o definitie clara a familiei. Nu este rolul lui Hollywood Multiplex de a defini familia. Rolul asta este rezervat, se pare, parlamentarilor. Sau asa se doreste, dar sa nu divagam. Este doar un mijloc de a vinde mai mult. Putea sa ii spuna la fel de bine Pachetul Gicu, Pachetul Nelu, Pachetul 2 plus 2, marcat cu steluta, detaliind ulterior ca steluta se refera la 2 adulti cu 2 copii, dar cum toti stim ca detaliile scrise cu litere marunte se ignora, s-a mers pe varianta Family (termen imprumutat din afara) pentru ca acopera cazul dorit, fara a se dori o definitie a familiei. Sugereaza, doar, o anumita configuratie a grupului.

In al doilea rand un mare huooo pentru angajatii complexului. Daca ii ducea putin capul si-ar fi dat seama de situatie si ar fi explicat femeii ca biletul Family se refera la combinatia 2 adulti si 2 copii si ca doar asa pot sa il vanda si puteau sa ii recomande femeii sa gaseasca inca un adult care sa intregeasca numarul. In nici un caz modul lor de exprimare – daca a fost redat corect de femeia respectiva – nu este acceptat.

In al treilea rand un mare huooo firmei pentru ca a permis ca al doilea rand sa existe. Probabil, insa, ca angajatii capabili sa rezolve problemele de genul nu intra in bugetul lor. Poate trebuie marit.

In rest, vizionare placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*