Figuri triste

Coada mare la case. Casierele se misca incet, oamenii se misca incet, paletele ventilatoarelor din tavan se misca si ele incet. Nu au cum altfel. Suntem aproape de o gaura neagra care ne mananca nu doar timpul, ci si pofta de viata.

Nu vezi chiouri fericite nicaieri. Ma uit la oamenii ce-si conduc masinile de zeci de mii de euro. Nici ei nu au bucurii. De fapt, cu cat mai multi bani, cu atatea mai multe necazuri. Iti faci asteptari, obiceiuri si ti-e teama de a le pierde, de a nu ti le mai permite.

Nici aia care n-au bogatii nu sunt mai fericiti, fetele lor tot lungi sunt.

Nu lipsa banilor e producatoare de suparari si tristeti ci e atitudinea cu care ne ducem existenta.

Am uitat sa traim, sa ne bucuram de viata pur si simplu. Ultima data cand ne-am simtit plini de viata poate aveam vreo 3-4 ani, ca mai apoi incepe nebunia.

Am uitat ce bine e sa fii in viata.

One thought on “Figuri triste

  1. Cred ca acest adevar a fost desoperit mai demult dar majoritatea oamenilor nu-s capabili sa constientizeze acest fapt, sa „vada” unde gresesc…poate asa ne nastem – majoritatea, cu dorintza asta de a „avea” mai mult ca altzii pe plan material (care e „vizibil”)…pe asta si mizeaza cei care fac reclamele la lucruri materiale!
    Eu pot sa spun ca-s parte din minoritate, si am fost „diferita” de cind ma stiu, vad lucrurile din cu totul alta perspectiva (ma bucur de o plimbare -free- in park, natura, timpul cu cei apropiati)…si cind merg pe strada nu cred ca arat trista :)….
    Trebuie sa consideri greutatile din viatza ca un punct trecator, care sa te faca sa apreciezi lucrurile bune; atita vreme cit „balantza” se inclina pe partea buna trebuie sa fii fericit :)…trebuie sa traiesti viatza in accord cu principiile la care aderezi, cu unele compromisuri din cind in cind, sa accepti ca toti sintem diferitzi si sa nu asteptzi de la altzii sa fie kum vrei tu (viatza e despre echilibru intre a da si a primi)…Enjoy :)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*