Magazinul groazei

In centrul orasului este un magazin de care fug toti. Toti parintii, sa fim intelesi, pentru ca odraslele lor sunt buluc in interior.

Pozitionat strategic pe colt, piticii stiu deja unde e si manipuleaza fara subtilitate traseul familiei catre el.

Unii parinti, incepatori si inca optimisti, incearca deturnarea tanarului membru al familiei cu povesti de adormit… copiii. Am fost martorul amatorismului suprem cand o mama afirma ca magazinul era inchis desi se vedea vanzatoarea prin geam. Evident ca nu a prins povestea.

Un cuplu se certa intr-o zi, cautand vinovatul care nu a fost in stare sa il conduca pe cel mic in alta parte, in timp ce subiectul discutiei cotrobaia de zor pe rafturi.

Culmea deznadejdii o afisa o doamna ale carei trei odrasle erau toate in magazin. Ea statea afara, lega tigare dupa tigare si, din cand in cand, mai striga, fara tragere de inima, fara ca ei sa o auda, „haideti, mai”. Ca un fel de „eu am incercat, dar nu am avut cu cine”.

Ceilalti, patitii, cu experienta, deja se resemneaza. Copilul, o data intrat in magazin, nu pleaca de acolo cu mana goala. Ramane speranta ca nu va fi prea scumpa alegerea facuta. Uneori nici atata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*