Marele pârț

Ceea ce nu va spune Partidul si nu vor spune nici televiziunile de casa este ca marele miting al PSD s-a dovedit a fi un mare pârț.

Dupa ce l-au agitat in fata tuturor timp de jumatate de an fluturand cifre ba un milion, ba jumatate de milion, facand apel la cele milioane de votanti PSD, in Victoriei s-au adunat, cu greu, putin peste 130 000 de persoane.

Cu toata forta sucursalelor din teritoriu, cu toate autocarele luate de la firmele de partid, abia s-au adunat 130 000.

Cu toata iubirea declarata pentru aducatorul de bunastare, PSD, si conducatorului partidului, abia s-au adunat 130 000.

Cu toate abuzurile nenumarate la care ne supune statul paralel, abia s-au adunat 130 000.

Cu orice gand au venit acesti 130 000, a devenit irelevant cand Firea a simtit nevoia sa intrebe daca au fost adusi cu forta. Mult mai important lucrul asta. Multimea striga Nuuuuu. Atunci cand insisti prea mult pe o poveste, ea e putreda.

Comparand cei 130 000 de acum cu cei 600 000 de anul trecut, puterea ideii de anticoruptie este mult mai mare decat cea a abuzurilor la care ne supune, zilnic, statul paralel, ascultandu-ne telefoanele.

Una peste alta, tot efortul lor a fost inutil. Nu au reusit sa impresioneze, au cazut in ridicol si se vor mai face comparatii si intre curatenia de dupa #rezist si … lipsa ei de dupa protestul victimelor statului paralel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*