Oh, Suzuki, cat te-ai inselat

Circula mai demult un banc cu japonezul Suzuki ajuns intr-o scoala americana. La ora de istorie profesorul le cerea sa rwcunoasca cine a fost autorul unor citate celebre. Invariabil, si spre iritarea colegilor americani, Suzuki raspundea corect fiecarei intrebari. Colegii de clasa, deh, copii, incep sa il sicaneze pe Suzuki, reusind sa il faca pe profesor sa explodeze: adunatura mai mare de idioti decat voi nu am vazut niciodata.

Imperturbabil, Suzuki identifica autorul in persoana lui Traian Basescu, prezent in sedinta guvernului Boc, la taierile de salarii.

Pentru guvernele lui Dragnea nu avem pe nimeni care sa intervina pentru ca neamtu e plecat in tari calde si ministrii raman consecventi programului de guvernare, asa ca Suzuki ramane fara posibilitatea de a interveni, asa ca ramane asa cum am stabilit, desi se potriveste.

Ceea ce imi aduce aminte aminte de alt banc, ala cu politistii la examen de inaintare in rang si unul dintre ei, la intrebarea cat face 2 + 2 raspinde 5. Fiindu-i oferita oportunitatea de a se mai gandi, el insista, primind promovarea pe motov ca „prost, dar hotarat”.

Acum se va nimeri un destept sa imi explice el cum taierile alea sunt vina lui Basescu. Ma rog, fiecare cu parerea lui, ca a politistului din bancul de mai sus, insa as vrea sa se gandeasca la o chestie: oul sau gaina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*