Salutul cainesc

Citid articolul lui papagli creierul meu si-a eliberat din amintirile reprimate, considerate a fi prea vulgare, prea telurice.

Eu port boxeri! O fac din un motiv foarte bine gandit si analizat si incercat. O vreme, pana cand sa ii descopar – ca asa e cu copilul crescut in comunism, nu vede si alte alea – traiam cu impresia ca singurele elemente de imbracaminte care ar putea sa imi tina …. chestiile in confort relativ erau chilotii aia precum slipii de baie.  Nu stiu care este denumirea stiintifica, pentru ca o cautare pe dexonline zice de chiloti ca acopera partea de jos a trupului, fara sa dea detalii tehnice. Partea nasoala la chilotii aia este ca, dupa o zi de miscare – si zilele in care trebuia sa fac sport erau cele mai nasoale – imi intrau in fund intr-o veselie si mergeam de parca as fi fost prins si facut posta de o trupa de homosexuali  inchisi la carcera 10 ani, fara un fund de barbat la dispozitie. Absolut ingrozitoare senzatia! Si atunci incercam tot felul de tertipuri. Incercam sa ma retrag la baie si sa imi rearanjez dedesubturile. Nici o sansa! Atata erau de tarnositi si de ametiti pe mine incat, dupa vreo jumatate de ora in care situatia era in regula, o luau din nou, incet, incet, catre zona dintre buci, unde se adunau intr-un fel de sfoara groasa, provocatoare de mari dureri cand stateam pe banca. In mintea mea de pe atunci ma gandeam oare cum se simt femeile care poarta tanga, oare la fel ca si mine? Adica, nu ma gandeam ca e o diferenta mare intre sfoara mea si banda subtire si delicata pe care si-o trag ele intre buci!

Ca o oarecare consolare mi-am dat seama ca nu sunt singurul baiat cu problemele astea, de chiloti intrati in fund. Sa nu isi inchipuie nimeni ca ne duceam la baie si ne aranjam hainele si discutam intre noi depre problemele noastre. La naiba, suntem barbati, nu femei! Dar alti indivizi dadeau dovada de mai putina atitudine pudica si pur si simplu, cand aveau nevoie, isi faceau degetul carlig si, prin pantaloni, isi trageau chilotii afara din fund! Fara nici o problema!

Din fericire, am descoperit boxerii si de atunci nu mai ai grija asta! Plus anumite parti ale trupului meu se simt muuult mai bine in aceasta noua senzatie de libertate!

Cand eram mai mic imi petreceam toate vacantele la bunici. Ori acolo, sat, cu munci agricole, eram si eu parte integranta a muncii campului, care culmina cu un dus lung si fierbinte cand ajungeam seara acasa, sa se stearga toata mizeria de pe mine. Numai ca nu toti faceau la fel! Aveam doi prieteni buni, ei erau intre ei veri primari, cu care ne petreceam zilele. Ei faceau baie o data pe saptamana, in rest, dumnezeu cu mila! Si intr-o seara imi povestesc ei ultima lor isprava, cu un oarecare iz homosexual, daca as fi stiut atunci despre ce este vorba! Ei dormeau in aceeasi camera, acelasi pat! Oho, deja devine interesant, nu? Dar nu, nu asa! Aveau vreo 9-10 ani, deci interesul lor era sa dea drumul la parturi cat mai zgomotoase si sa se ia la intrecere care le are cel mai puturoase. Interesant este cum determinau ei care sunt cele mai puturoase… ei bine, caineste! Stiti cum se cunosc cainii pe strada cand se vad? Cum se adulmeca in anumite parti ale trupului? Ei bine, prietenii astia ai mei au imprumutat metodele cainesti! Asta cu adevarat o memorie care trebuia sa ramana reprimata!

7 thoughts on “Salutul cainesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*