Turismul prostovanilor

Mare scandal ca la targul de turism de dracu stie unde poza de fundal a Romaniei a surprins pe un nene care se tinea cu mainile de cap. De beat sau obosit, dracu’l stie, dar se pare ca asta a creat mari prejudicii de imagine Romaniei, de a mai ratat si targul asta, cu toata prezenta trupei de dans popular si a vreo 2-3 rapsozi, responsabili cu zgomotul produs de muzica populara.

Nu stiu ce imbecili sunt aia de inventeaza mereu roata la targurile astea si, din tot ce poate face un om in Romania, singurul lucru cu care ne putem mandri e dansul popular. Asta, frunza si moastele.

Cineva trebuie sa se trezeasca si sa vada lumea inconjuratoare. Dansul popular e dragut, vazut asa, cu coada ochiului, in trecere spre cursa de masini de pe Transfagarasan, unde simti adrenalina in sange. Muzica populara completeaza decorul, nimeni nu are de gand nici sa beleasca ochii la unii cum isi dau in petec si nici sa isi zgaraie urechile cu muzica de care suntem noi asa de mandri. Nu mai mult de 5 minute, daca nu este, cumva, un profesionist. Dar aia e alta mancare de peste.

Suntem incremeniti in timp, nu avem viziune si nu putem sa trecem peste momentul cu viezure, varza si manz.

2 thoughts on “Turismul prostovanilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook

*