Un demers inutil

S-au saturat, se pare, bucurestenii de madam Pandele. Aaa, Firea. Doamna Firea. Steaua luminoasa a PSD, cu o ascensiune fulminanta, care asteapta ca Dragnea sa isi rupa gatul la procesul in desfasurare si sa puna ea manuta diafana oe ditamai particul social, sa il conduca pe culmi nebanuite (poate scoate si o poezie pe tema asta, duamna)

Demersul alora de aduna semnaturi pentru organizarea de referendum pentru demisia primarului general este unulmcvasi inutil. Adica, da, e posibil sa se adune semnaturile. Personajul in chestiune a dat suficiente motive multora de a sustine o demitere a ei. Da, e la fel de posibil si sa treaca referendumul si ea sa fie demisa, mai ales tinand cont de conditiile de validare de acum.

Insa toate astea vor fi absolut inutile pentru ca, in momentul in care se organizeaza alegeri si Firea va candida, din nou, toti scarbitii si hipsterii si visatorii se vor pisa pe el de vot si vor refuza sa mearga la urne pentru ca, nu?!, toti sunt la fel. Preocupari inalte de genul asta nu au votantii doamnei, care vor merge in mod disciplinat la vot. Asta pentru ca hipsterii care o vor data jos traiesc doar situatiile conflictuale, protestele. Mecanismul democratic le pute.

In aceeasi tema a referendumului, prevad si ca ala initiat de CpF va trece pentru ca hipsterii nu vor cadea de acord: ne exprimam vointa, dar o facem toti, sau ne abtinem, iarasi toti. Va fi pe undeva pe la mijloc, sa se atinga pragul necesar de validare, dar fara suficient de multi hipsteri care sa respinga CpF.

Si vor trage concluzia: toti sunt la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Connect with Facebook

*